topologjite e rrjeteve1 - Mind Map

topologjite e rrjeteve1 Mind Map
 
 
 
 

topologjite e rrjeteve1 - Mind Map

1 years ago by: anxhelobako71
 
 
 • topologjite e rrjeteve
  • topologjia bus
   • Perparesite:
    • Eshte e lehte per tu instaluar dhe nuk kerkon shume kabllo
   • Mangesite:
    • Nese kablloja kryesore peson demtime, atehere i gjithe rrjeti efektikisht behet i paperdorshem
  • topologjia star
   • Perparesite:
   • Mangesite:
  • topolgjia ring
   • Perparesite:
   • Mangesite:
  • topolgjia hibride
   • Perparesite:
   • Mangesite:
  • topologjia tree
   • Perparesite:
   • Mangesite:
  • topologjia mesh
   • Perparesite:
   • Mangesite:
Report abuse
More Maps by This User