UP ''Hasan Prishtina'' Vera Prebreza - Mind Map

UP ''Hasan Prishtina''  Vera Prebreza Mind Map
 
 
 
 

UP ''Hasan Prishtina'' Vera Prebreza - Mind Map

28 days ago by: Vera Prebreza
 
 
 • UP ''Hasan Prishtina''
  • Fk.Ekonomik
   • Banka, financa dhe kontabilitet
   • Marketing
   • Menaxhment
  • Fk.Filologjik
   • Gjuhe Shqipe
   • Gazetari
   • Orientailistike
  • Fk.i Mjekesise
   • M. e pergjithshme
   • Stomatologji
   • Infermieri
Report abuse
More Maps by This User