WBS Project Mind Map
 
 
 
 

WBS Project - Mind Map

2 years ago by: vmegea
 
 
EDUCATION
 • PERDORIMET E TIKUT
  • FUSHA E MJEKESISE
   • PAISJET KOPJUTERIKE PERDOREN PERGJITHESISHT NE FUSHEN E MJEKESISE
    • PER TE KRYER TEKSTE DIAGNOSTIKUESE,NDERHYRJET KIRUTGJIKALE SI DHE MONITORMIN E KUSHTEVE TE PACIENTEVE NE LARGESI
    • TIKU RUAN TE DHENAT MJEKSORE TE PACIENTEVE PER TU REFERUAR NE TE ARDHMEN,SI DHE NDIHMON PERSONAT ME AFTESI TE KUFIZUARA
  • FUSHA E EDUKIMIT
   • NE MESIMDHENIE
     • MESIMI BEHET ME I LEHTE PER TU KUPTUAR
     • MESIMI BEHET ME INTERESANT
     • MESIMI BEHET ME I SHPEJTE PER TU NXENE
  • FUSHA E SHKENCES
   • KERKIME SHKENCORE
    • Sprinkler System
     • Survey
     • Perform trenching
     • Install Piping
     • Install Controls
    • Rainwater Collection System
    • Irrigation Controls System
   • PARASHIKIME TE DUKURIVE NATYRORE
    • TERMETE
    • VULLKANE
    • CUNAME
     • Idea
    • CIKLONE
   • TREGUES NE SHKENCE ESHTE EDHE NDERTIMI I SATELITEVE ARTIFICIALE DHE ANIJEVE KOZMIKE...
    • Plants
    • Shrubs
    • Trees
    • Grass
  • FUSHA E INDUSTRISE\BIZNESIT
   • TIKU PERDORET GJERESISHT EDHE NE KETO FUSHA PER\
    • PER KOMUNIKIMIN ME KLIENTET DHE STAFIN E BRENSHEM
    • FORMALIZIMIN E PROCEDURAVE
    • KONTROLLIN E MAGAZINAVE DHE TE INVENTAREVE
Report abuse
More Maps by This User