Zenel Sadiku Mind Map
 
 
 
 

Zenel Sadiku - Mind Map

20 days ago by: Zenel Sadiku
 
 
 • Kosova
  • Prishtina
   • Kryeqyteti i Kosoves
    • Idea
  • Prizren
   • është qytet në pjesën jug-perëndimore të Republikës së Kosovës
    • Idea
    • Idea
    • Idea
    • Idea
    • Idea
    • Idea
    • Idea
    • Idea
    • Idea
  • Gjilan
   • Gjilani ndodhet në pjesën juglindore të Kosovës, rajoni i Anamoravës. Eshte një nga komunat më të mëdha në vend
    • Idea
    • Idea
    • Idea
  • Ferizaj
   • Qyteti është populluar që nga epoka parahistorike nga kultura Starčevo, Vinča dhe Baden. Gjatë periudhës Osmane, Ferizaj shërbeu si një qendër tregtare në rrugën midis Beogradit dhe Selanikut
    • Idea
    • Idea
Report abuse
More Maps by This User