Bshkimi WBS
 
 
 
 

Bshkimi - WBS

2 years ago by: estela myrta
 
 
 • Bshkimi
  • i gjermanisë
   • 18 janar 1871-1964
   • Rusia,Vilhemi I
   • Kundër
    • Danimarka,Franca,Austria
   • 39 shtete
   • Në Francë,Paris, në pallatin e Versajës
   • Fazat
    • Lufta me Danezët,1864
    • Lufta me Austrinë,1866
    • Lufta me Francën,1870
  • të përbashkëtat
   • janë shpallur në shek XIX
   • ishin shtete të coptuara
   • 3 faza
   • Luftuan me Francën dhe Austrinë
  • i italisë
   • 1870
   • Xhuzepe Garditali,Konti Kavur
   • Viktor Emanueli,Sardenja
   • 8 shtete
   • Itali
   • Fazat
    • Lufta për clirimin e italisë veriore me Austrinë ,1859
    • Lufta për clirimin e italisë jugore me Francën
    • Bashkimi i qyteteve të fundit
Report abuse
More Maps by This User