Mind Mapping Xhulia Zotaj X-G - WBS

Mind Mapping Xhulia Zotaj X-G WBS
 
 
 
 

Mind Mapping Xhulia Zotaj X-G - WBS

1 years ago by: Xhulia
 
 
 • Mind mapping
  • Mind mapping eshte nje software,i cili perdoret per krijimin e dagrameve vizuale dbe hartave konceptuale
  • Perdorimet e tij jane: planifikimin e projekteve,mbledhjen dhe organizimin e mendimeve,prezantimin e problemave per ta bere me te lehte zgjidhjen e tyre.
  • Llojet e software-ve jane: Mindomo Online,MindView dhe MindMeister
   • Mindomo Online dhe MindView jane aplikacione perdoren ne desktop per PC dhe Mac
   • MindMeister eshte nje aplikacion web per smartphone
   • Mund te perdoren kundrejt nje pagese vjetore por mund te perdoret dhe falas,por vetem online
  • Komandat e MindView
   • Home-Gjen funksionalitetet kryesore te organizimit te diagramit
    • Branch sherben per te shtuar dege ne diagram
    • Sub-Branch sherben per te shtuar nendege
    • Branch Picture per te shtuar figura
   • Design-Sherben per te zgjedhur formatin e mapp-it duke u bazuar ne disa modele
   • Export-Sherben per te eksportuar diagrame ne format PDF dhe WORD
   • Format- Sherben per te modifikuar format dhe llojet e shkrimit
  • Organizimi i nje diagrami ne Mind mapping
   • Filtrimit
   • Krijimit te degezineve te reja
   • Futja e degeve ClipArt
   • Branch-Picture
  • Bashkengjitja dhe hyperlink i krijojne mundesi perdoruesit te jape informacion shtese mbi idete e tij pa ngarkuar diagramin
Report abuse
More Maps by This User