My MindMap WBS
 
 
 
 

My MindMap - WBS

4 months ago by: .. Kadri
 
 
Ndarja e teksteve letrare; eshte bere nje gabim ne vend te “idea” duhet “objektive”
 • Llojet e teksteve
  • Subjektive
   • Shpreh informacion
   • Jep mendimin e autorit rreth nje ceshtje
   • Shpreh ndjenja/emocione
   • E shtyn lexuesin per me shume dhe nxit kuriozitetin
  • Idea
   • Jep informacion te plot
   • Bazuar ne fakte dhe ligje
   • Nuk shpreh ndjenja/mendime/emocione
   • Tregon realitetin ashtu si eshte .
Report abuse
More Maps by This User