5 MBRETERITE E BOTES SE GJALLE - Mind Map

5 MBRETERITE E BOTES SE GJALLE Mind Map
 
 
 
 

5 MBRETERITE E BOTES SE GJALLE - Mind Map

1 years ago by: Saimira Metaj
 
 
 • 5 MBRETERITE E BOTES SE GJALLE
  • KERPUDHAT
   • Parazite
    • Jane te demshme dhe shkaktojne semundje
   • Saprofite
    • Jane te dobishme per dekompozimin e gjallesave
  • BIMET
   • Algat
   • Myshqet
   • Fieret
   • Bimet me lule, me fare, ANGIOSPERME
  • KAFSHET
   • AVERTEBRATA
    • Nematodet
    • Anelidet
    • Molusqet
    • ARTROPODA
     • Krustacet
     • Miriapodet
     • Insektet
     • Araknidet
   • VERTEBRATA
    • Peshqit
    • Amfibet
    • Reptilet
    • Shpendet
    • Gjitaret
  • PROTISTET
   • Jane gjallesa eukarjote, kane qeliza me berthame te vertete.
  • MONERA
   • Jane prokarjote pa berthame te vertete ( bakteret ).
Report abuse
More Maps by This User