TEKNOLOGJIA Mind Map
 
 
 
 

TEKNOLOGJIA - Mind Map

1 years ago by: Gledi
 
 
 • Teknologjia
  • Avantazhet
   • Komunikim pa limit me te afermit
   • Ndihmon per materiale shkollore
   • Lehteson punen ne cdo fushe te jetes
  • Disavantazhet
   • Sjell izolimin e individit dhe shmangien nga shoqeria
   • Ndikim ne aspektet e komunikimit social sidomos ne gjuhen e shkruar
   • Perdorimi i tepert sjell stres
Report abuse
More Maps by This User