TOPOLOGJIA E RRJETEVE - Mind Map

TOPOLOGJIA E RRJETEVE Mind Map
 
 
 
 

TOPOLOGJIA E RRJETEVE - Mind Map

1 years ago by: Saimira Metaj
 
 
 • TOPOLOGJIA E RRJETEVE
  • TOPOLOGJIA MESH
   • Perparesite
    • I sigurt
   • Mangesite
    • Ka kosto te larte
  • TOPOLOGJIA TREE
   • Perparesite
    • Ka kosto te ulet
   • Mangesite
    • PRISHT DEGA NE SE PRISHET NJE PAJISJE
  • TOPOLOGJIA HIBRIDE
   • Perparesite
    • E lehte ne rrjete te gjera
   • Mangesite
    • KERKON SHUME KABLLO
  • TOPOLOGJIA RING
   • Perparesite
    • Gjen difektet
   • Mangesite
    • Prishet i gjithe qarku nese prishet njera pajisje
  • TOPOLOGJIA YLL
   • Perparesite
    • E lehte per te shtuar ose hequr kompjuterat
   • Mangesite
    • Kerkon shume kabllo
  • TOPOLOGJIA BUS
   • Perparesite
    • Elehte per t'u instaluar dhe nuk kerkon shume kabllo
   • Mangesite
    • Nese peson demtime kablloja kryesore prishet gjithe rrjeti
Report abuse
More Maps by This User