your turn to die Mind Map
 
 
 
 

your turn to die - Mind Map

4 months ago by: sara halilaj
 
 
 • your turn to die, Punoi: Sara Halilaj 10-A
  • subjekti
   • Sara Chidouin dhe shoku i saj Joe Tazuna rrëmbehen dhe detyrohen të luajnë një Lojë Vdekje nga një organizatë misterioze. Ata takojnë 10 të tjerë në të njëjtën situatë si ata, të bllokuar në një strukturë pa asnjë mënyrë tjetër për të shpëtuar përveçse të luajnë së bashku.
  • manga
   • Kimi ga Shine u adaptua në një seri manga botuar nga Monthly Shōnen Ace shkruar nga Nankidai dhe vizatuar nga Tatsuya Ikegami. Kapitulli i parë u botua në numrin e Prillit më 26 Mars 2019 dhe më 26 Prill 2019 në internet. Dy kapitujt e parë mund të lexohen falas në të gjitha faqet në dispozicion me kapitujt vijues të lëshuar për një kohë të kufizuar.
  • personazhet
   • Sara Chidouin, Joe Tazuna, Keiji Shinogi, Kazumi Mishima, Nao Egokoro, Sou Hiyori, Kanna Kizuchi, Q-taro Burgerberg, Reko Yabusame, Kai Satou, Gin Ibushi, Alice Yabusame
  • historia
   • Kimi ga Shine ― Është një roman vizual japonez falas online i krijuar dhe zhvilluar nga Nankidai. Me leje, është përkthyer në anglisht nga vgperson si Kthimi juaj për të Vdekur -Loja me vdekje nga shumica-. Kapitujt e lojës janë lëshuar në dy pjesë. Kapitulli 1, Pjesa 1 u lëshua për herë të parë në 28 Gusht 2017 me këstin më të fundit, Kapitulli 3, Pjesa 1, që do të dalë në 25 Shkurt 2020
Report abuse
More Maps by This User